Cyell Badmode

De top in Europa

Cyell is opgericht in 1995 en heeft met haar collecties de top van dames bad- en nachtkleding in Europa bereikt. Dessous Lingerie Apeldoorn en Cyell onderscheiden zich door vrouwen het gevoel van happiness en comfort te geven en haar collecties benadrukken de natuurlijke schoonheid die in iedere vrouw zit. Het streven naar de perfecte pasvorm en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Cyell doet wat zij belooft in haar kleurrijke Beachwear collectie.

Dessous Lingerie Apeldoorn richt zich op de modieuze en zelfbewuste vrouw die positief en open in het leven staat en Cyell sluit daar mooi op aan.
Cyell handelt altijd volgens haar vijf kernwaarden:
Feminine Elegance in style
Happiness in the way of living
Beautiful Comfort in a great fit
Sympathy in being
High Quality in everything

‘Voel de momenten van geluk en pure comfort’

De Cyell Beach collectie:

In de geest van avontuur en de ontdekking van de natuur. De kleurrijke Cyell Beachwear collectie voor 2021 is een ontdekking van overweldigende en variërende kleuren. De zomercollectie doet denken aan tropische eilanden, lange stranden en eindeloze zomerdagen. Cyell ging op reis naar verre landen en heeft zich laten inspireren door oriëntaalse designs, tropische planten en dieren en Afrikaanse versieringen. De collectie is ontworpen met een bijzonder oog voor detail en in hoogwaardige kwaliteit. De Cyell Beachwear collectie is verkrijgbaar in maat 38 tot en met 44 en in de cupmaten A tot en met F.

Cyell badmode natuurlijk bij Dessous Lingerie Apeldoorn

Wij van Dessous Lingerie Apeldoorn kunnen dankzij Cyell een perfecte bikini of tankini vinden voor iedere vrouw, dus ook voor jou! Kom eens langs in onze winkel in de Korenstraat in het centrum van Apeldoorn. We helpen je graag verder.

Stuur een mail

Heeft u vragen of zoekt u een specifiek product, dan kunnen wij u wellicht verder helpen.
U kunt ons tijdens winkelopeningstijden altijd bellen op 055 – 5220360 of stuur een mail.