Cyell Nachtmode

Happiness & comfort

Cyell is opgericht in 1995 in Nederland en heeft met haar collecties de top van dames bad- en nachtkleding in Europa bereikt. Dessous Lingerie Apeldoorn en Cyell onderscheiden zich door vrouwen het gevoel van happiness en comfort te geven en haar collecties benadrukken de natuurlijke schoonheid die in iedere vrouw zit. Het streven naar de perfecte pasvorm en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Cyell doet wat zij belooft in haar kleurrijke Beachwear collectie, Cyell Beachwear Special Care en de comfortabele Cyell Sleepwear & Homewear collectie.

Dessous Lingerie Apeldoorn richt zich op de modieuze en zelfbewuste vrouw die positief en open in het leven staat Cyell is een merk wat daar goed bij past.

Cyell handelt altijd volgens haar vijf kernwaarden:

  1. Feminine Elegance in style
  2. Happiness in the way of living
  3. Beautiful Comfort in a great fit
  4. Sympathy in being
  5. High Quality in everything

‘Voel de momenten van geluk en pure comfort’

Cyell Sleep collectie

Ervaar de lange avonden van de winter.  De stijlvolle, comfortabele en vrouwelijke Cyell Sleepwear & Homewear collectie is een mix van  romance met een hint van avontuur, ontworpen voor de nacht, tijdens een ontspannende dag thuis of tijdens yoga. De hoogwaardige, natuurlijke kwaliteiten zorgen voor happiness en beautiful comfort. De collectie bestaat uit onder andere pyjama’s, nachtjurkjes, badjassen.

Cyell nachtmode vind je bij Dessous Lingerie Apeldoorn

Wil je je ook lekker thuisvoelen in de Cyell Sleepwear & Homewear collectie, kom dan langs bij Dessous Lingerie in Apeldoorn. In onze winkel in de Korenstraat in het centrum van Apeldoorn, laten we je graag onze Cyell collectie zien.

 

Stuur een mail

Heeft u vragen of zoekt u een specifiek product, dan kunnen wij u wellicht verder helpen.
U kunt ons tijdens winkelopeningstijden altijd bellen op 055 – 5220360 of stuur een mail.