Nanso Nachtmode

Helemaal ontspannen

Bent je op zoek naar comfortabele nachtkleding waar je je helemaal in kunt ontspannen? Kijk dan eens naar de typisch Finse nachtmode van Nanso. Nachtkleding van Nanso kenmerkt zich door een fijne pasvorm en mooie kleuren. Deze kleuren blijven lang mooi, want Nanso nachtmode wordt van de hoogste kwaliteit stoffen gemaakt.

Tevens wordt het verven van de nachtmode door ervaren professionals gedaan: de combinatie van stevige stoffen en de juiste verftechniek zorgt ervoor dat u jarenlang heerlijk kunt slapen met Nanso nachtmode.

Blijft lang mooi

Dat de nachtkleding voor dames van Nanso zo lang mooi blijft, komt omdat de kleding met zorg is gemaakt. Niet alleen vindt Nanso het belangrijk om ervoor te zorgen dat de nachtmode er mooi uitziet, ook het milieu krijgt hoge prioriteit. Veelal combinaties van katoen modaal . De Nanso nachtmode wordt duurzaam geproduceerd.
De Nanso nachtmode gaat lang mee, maar ook het ontwerp van elke nachtjapon van Nanso is tijdloos. Elke vrouw is altijd een schoonheid in een Nanso nachthemd of pyjama: het hele jaar door, elk jaar weer. Daarnaast is de nachtmode perfect afgewerkt met oog voor detail en kenmerkt zich door het niet alledaagse kleurenspel.

Nanso natuurlijk bij Dessous Lingerie Apeldoorn

Dessous Lingerie Apeldoorn biedt ruime keuze in Nanso nachtmode. Je kunt bij ons een nachtjapon van het merk Nanso kopen, maar ook voor een pyjama kun je bij Dessous Lingerie Apeldoorn terecht. Kom gerust langs in onze winkel in de Korenstraat, we helpen je graag verder.

Stuur een mail

Heeft u vragen of zoekt u een specifiek product, dan kunnen wij u wellicht verder helpen.
U kunt ons tijdens winkelopeningstijden altijd bellen op 055 – 5220360 of stuur een mail.