Onderstreep je vrouwelijkheid

Het been is en blijft een zeer belangrijk aandachtspunt voor iedere vrouw. Beenmode vormt daarom een essentiele accessoire in haar garderobe. Zij onderstreept hiermee haar vrouwelijkheid, elegantie en persoonlijkheid. Oroblu is het merk bij uitstek om al deze facetten tot in finesse tot uitdrukking te laten komen!

De Oroblu beenmode collectie biedt artikelen voor ieder type vrouw, iedere gelegenheid, behoefte en functionaliteit. Elegantie, klasse, raffinement, zachtheid, draagcomfort, duurzaamheid en hoogste kwaliteitsniveau karakteriseren ieder van de producten.

Panty’s die het been mooier maken, sensuele stay-ups met prachtige kanten boord, modieuze leggings en maillots in cashmere zijn slechts een kleine greep uit het meer dan complete assortiment producten dat Oroblu te bieden heeft.

 

Oroblu bewaakt haar gehele productieproces met zeer grote zorg om een optimale kwalitietsgarantie te kunnen afgeven. Kwaliteit is het kernwoord dat als een rode draad door alle fases in de totstandkoming van haar producten en collecties heenloopt. Of het nu gaat om de garens, de fijne details, de kleuren of de verpakking, Oroblu streeft altijd naar het hoogst haalbare.

Vanzelfsprekend verliest zij hierbij het milieu niet uit het oog. Met haar state-of-the-art productieproces voldoet Oroblu op alle fronten aan de meest recente Europese milieuwetgeving.

Ken je dat…

Je hebt een mooie jurk gekocht en je panty tekent in je taille…
Oroblu heeft de pany’s afgewerkt met een brede band aan de bovenkant. Hierdoor blijft de panty goed zitten en is onzichtbaar onder je kleding.

Oroblu beenmode vind je bij Dessous Lingerie Apeldoorn.

Kom eens langs in onze winkel in de Korenstraat in het centrum van Apeldoorn, we helpen je graag verder.

 

Oroblu beenmode

Stuur een mail

Heeft u vragen of zoekt u een specifiek product, dan kunnen wij u wellicht verder helpen.
U kunt ons tijdens winkelopeningstijden altijd bellen op 055 – 5220360 of stuur een mail.