Spanx

2 kilo lichter in 2 minuten!

Spanx begon met een uitvinding die de modewereld op zijn kop zette.
Zichtbare randen van het ondergoed zijn vanaf nu verleden tijd.

Spanx heeft voor een ware bodywear-revolutie gezorgd in de VS door het gebruik van innovatieve materialen en designs die ervoor zorgen dat vrouwen een mooier silhouet krijgen zonder in te boeten op comfort! Diverse grote namen uit de mode- en entertainmentwereld zijn dol op SPANX. Oprah Winfrey, Beyoncé, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Wendy van Dijk en Koningin Maxima zweren bij SPANX!

 

De oprichtster van Spanx ondervond zelf ook deze ongemakken maar voor haar was dit het begin van een nieuw imperium: SPANX. In 2000 bracht ze haar eerste legging op de markt, vandaag de dag bestaat het assortiment uit meer dan 200 verschillende producten. En in maart 2012 heeft Forbes magazine Sara Blakely benoemd tot de jongste vrouwelijke ‘self-made’ miljardair van de VS.

Spanx natuurlijk bij Dessous Lingerie Apeldoorn

Bij Dessous Lingerie in Apeldoorn hebben wij een mooie collectie Spanx ondermode. Kom gerust langs in onze winkel in de Korenstraat en we helpen u graag verder.

Stuur een mail

Heeft u vragen of zoekt u een specifiek product, dan kunnen wij u wellicht verder helpen. U kunt ons tijdens winkelopeningstijden altijd bellen op 055 – 5220360 of stuur een mail.