Sunflair Badmode

Niet alleen voor de zomer

Badmode is niet alleen voor de zomer! Daarom verkoopt Dessous Lingerie Apeldoorn het hele jaar door de mooiste badmode in alle confectie maten en cup maten.

Badmode voor vrouwen met gevoel voor stijl? Sunflair biedt het aan. Kwaliteit en een perfecte pasvorm tot en met cupmaat H. Met een brede keus aan prints, designs, modellen en afwerkingen is er bij Sunflair badmode voor ieder wat wils. Vooral bikini’s en tankini’s doen het goed van Sunflair. Maar ook de badpakken. Een ruime keus voor iedere vrouw. Dit vinden wij van Dessous Lingerie Apeldoorn heel belangrijk.
Wil je graag een buikje verbergen? Dan heeft Sunflair de perfecte oplossingen voor jou. Je kan kiezen uit een geweldig badpak met een verhullende print op de buik, waardoor de rondingen niet zo goed opvallen. Of draag je toch liever een Sunflair tankini met een losvallend gedeelte om de buik, die naast corrigerend ook nog eens erg comfortabel is?!

Elk seizoen actueel

Ieder seizoen is Dessous Lingerie Apeldoorn weer opzoek naar de mooiste collecties. Ook bij deze badpakken of tankini’s zoeken wij van Dessous Lingerie Apeldoorn naar de mooiste prints en designs. wij verkopen vanaf medio augustus ieder jaar al een trend collectie voor het volgende jaar.

Bovendien maakt Sunflair vaak gebruik van een speciale, duurzame stof voor al haar bikini’s en tankini’s. Deze stof is gemaakt van sensitive-materiaal. Het voordeel van deze stof is dat het een stof is met een bijzonder hoog draagcomfort. Daarnaast behoudt de stof haar vorm, elke keer dat je je favoriete badpak of bikini hebt gedragen. Bovendien is de stof optimaal bestand tegen UV-straling, zodat je gerust kan gaan zonnen.

Je zelfverzekerd voelen in je badkleding?
Stop met zoeken en laat je verrassen door Dessous Lingerie Apeldoorn

Sunflair vind je natuurlijk bij Dessous Lingerie Apeldoorn

Wil je alles van onze Sunflair collectie zien, kom dan langs in onze winkel in het centrum van Apeldoorn. Je vindt ons aan de Korenstraat, daar helpen we je graag verder.

Stuur een mail

Heeft u vragen of zoekt u een specifiek product, dan kunnen wij u wellicht verder helpen.
U kunt ons tijdens winkelopeningstijden altijd bellen op 055 – 5220360 of stuur een mail.