Tweka Badmode

Van Nederlandse bodem

Tweka is een succesvol badmodemerk van Nederlandse bodem. Het merk heeft zich gespecialiseerd in het lichaam van de Noord-Europese vrouw. Wij van Dessous Lingerie Apeldoorn zijn er dan ook  van overtuigd dat je zwemkleding niet allen mooi moet zijn maar ook functioneel. Tweka is een trendy merk dat zich vooral kenmerkt door de opvallende, vernieuwende patronen en prints die zijn afgedrukt op de badmode. Daarnaast is de zwemkleding herkenbaar door de perfecte pasvorm, dit komt mede door het materiaal wat gebruikt wordt.

Blijft lang mooi

De badmode is voornamelijk gemaakt van stevige materialen zoals lycra en polyamide, wat ervoor zorgt dat de zwemkleding stevigheid geeft aan je lichaam. Omdat de zwembaden tegenwoordig voor een hoog percentage uit chloor bestaan, worden veel badpakken en zwembroek snel faal, deze zijn niet bestendig tegen dit agressieve chloor. Daarom is de zwemkleding voor een groot deel gemaakt uit chloorbestendig materiaal, op deze manier wordt de zwemkleding niet faal en heb je er veel langer plezier van. Dessous Lingerie Apeldoorn heeft een ruime keus aan badkleding. Niet alleen voor in de zwembaden maar ook voor de vakantie.

Kwaliteit van Tweka natuurlijk bij Dessous Lingerie Apeldoorn

Wilt u onze Tweka collectie bekijken, kom dan gerust even langs in onze winkel in het centrum van Apeldoorn. Je vindt ons in de Korenstraat, daar helpen wij u graag verder.

Stuur een mail

Heeft u vragen of zoekt u een specifiek product, dan kunnen wij u wellicht verder helpen.
U kunt ons tijdens winkelopeningstijden altijd bellen op 055 – 5220360 of stuur een mail.